Een persoonlijke video, speciaal voor jou Neem contact op

Intratuin

Kerst campagne

Long-form commercial en personal video

Kerst is de periode van het jaar waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt. Een niet te missen feest om vrolijk en blij van te worden, herinneringen op the halen en tradities te eren. Als het gaat om kerst is Intratuin de absolute expert, een bezoek aan een Intratuin-vestiging is een feestje op zich. Intratuin heeft ons de uitdaging voorgelegd om een tranentrekkende en eigentijdse campagne te lanceren die écht op de juiste emotie van het kerstmoment zit. Met als doel 'rumour around the brand' te creëren en Intratuin haar positie te claimen als dé mooiste kerstwinkel van Nederland. Het resultaat is een eigentijdse campagne met een mooie mix van online en offline.

Payoff
Kerst staat voor samen zijn en tradities. Tradities worden geboren en doorgezet, samen met je geliefdes. Deze tradities komen niet zomaar tot stand, kortom: "Kerst creëer je samen". Samen met Affectivity dus! Naast een long-form commercial kunnen Intratuin-fans ook gebruikmaken van een speciale webpagina om een persoonlijke kerstvideo te genereren en is er een compleet GIFstickerpakket te vinden via GIPHY. 

Co-creatie
De commercial is op een bijzondere manier tot stand gekomen. Zo hebben we middels social media de Intratuin-fans een aantal keuzes voorgelegd en laten stemmen op zijn/haar favoriete verhaallijn, want kerst creëer je samen! 

Persoonlijke kerstboodschap
Naast de commercial maken we de campagne compleet met een online activatie waarmee je een persoonlijke kerstboodschap kunnen versturen. Via een branded campagnepagina kan iedereen een kerstwens schrijven en opsturen naar iemand die voor hem of haar dierbaar is. Deze persoon ontvangt een video met daarin de kerstboodschap. 

Stickerpakket
A
ls klap op de vuurpijl lanceren we ook een branded GIPHY stickerpakket met speciale Intratuin kerststickers. Deze kunnen vrij gebruikt worden bij alle apps die gebruikmaken van GIPHY GIFs, zoals Instagram stories. 

MEER WETEN?

Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder! Neem contact op