Een persoonlijke video, speciaal voor jou Neem contact op

VOLLEDIGE SERVICE
VAN A TOT Z

Onze in-house creatievelingen, video-experts en developers creëren een volledige persoonlijke video ervaring, van concept tot publicatie. Neem contact op

CREATIEF CONCEPT

Samen met ons creatieve team kunnen we een volledig concept voor jouw persoonlijke video's of dynamische video advertenties opzetten. Bijvoorbeeld als je gebruik wilt maken van iemands naam en persoonlijke details in een video, of als je een specifiek product in beeld wilt brengen waar de klant eerder interesse in heeft getoond. Onze video-experts hebben jarenlange ervaring op het gebied van online video producties en dynamische content en kunnen jou helpen om je video's naar een hoger niveau te tillen.

PRODUCTIE

We hebben een in-house video team dat de complete video verzorgt, van storyboard tot editing. We ontwikkelen dus niet alleen de dynamische elementen, maar zorgen ook voor het perfecte script en shots om zo de meest volledige ervaring neer te zetten.

PERSOONLIJKE VIDEO

Kom op de meest relevante manier in contact met jouw doelgroep door gebruik te maken van een persoonlijke video's met iemands naam, foto of andere persoonlijke details. Het is bewezen dat een persoonlijke benadering een positief effect heeft op engagement en customer experience. Het wordt dus hoog tijd om persoonlijke video's in te zetten!
Lees meer

DYNAMISCHE VIDEO ADS

Met dynamische video advertenties maak je video's relevant voor iedere doelgroep. De kracht van dynamische video advertenties is de personal touch die je kan geven aan je campagne. Door de inzet van dynamische content kun je meerdere varianten maken van één video advertentie. Dit zorgt voor een hogere conversie van je campagne.
Lees meer

STAP IN DE WERELD VAN GEPERSONALISEERDE VIDEO'S

Neem contact op