Concept

Onze in-house creatievelingen en video experts kunnen voor jou de volledige persoonlijke video ervaring creëren. Daarnaast zijn we in staat om de beste persoonlijke video advertenties op te zetten. Daag ons uit en laat ons u helpen de beste persoonlijke ervaring op te zetten voor uw doelgroep!

Storyline

Samen met ons creatieve team kunnen we een volledig concept voor jouw persoonlijke video of dynamische video advertentie opzetten. Onze jarenlange ervaring op het gebied van online video producties en dynamische content helpen jou om je video's naar een hoger niveau te tillen.

Video productie

We hebben een volledig in-house video team (https://www.15seconds.tv). Samen met dit team hebben we al heel veel mooie video content gemaakt voor merken zoals Coca Cola, KLM, TravelBird, Warner Music en vele anderen. Ons team maakt de video, van storyboard tot de laatste edits. We verzorgen dus niet alleen de dynamische elementen, maar zorgen ook voor het perfecte script en shots om zo de meest volledige ervaring neer te zetten.

Affectivity
onderdeel van LiveWall Group
Stationsstraat 5, 5038 EA
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden