Een persoonlijke video, speciaal voor jou Neem contact op

DYNAMISCHE
VIDEO ADS

Dynamische video advertenties tonen specifieke content gericht op jouw doelgroep. Dat zorgt ervoor dat advertenties als relevanter worden ervaren door jouw klanten. Geef je campagne een boost met dynamische video marketing en verhoog je conversie. Neem contact op

WAT IS EEN DYNAMISCHE VIDEO ADVERTENTIE?

De kracht van dynamische video advertenties is de personal touch die je kan geven aan je campagne. Het is echter tijdrovend om voor ieder persoon en ieder product handmatig een video te maken. Affectivity maakt het eenvoudig om dynamische advertenties te creëren die gebaseerd zijn op voorkeuren, interesses of specifieke producten. Deze video advertenties worden in real-time verwerkt op verschillende kanalen en weergegeven op de tijdlijn van jouw doelgroep.

HOE WERKT HET?

  • CONCEPT

    Ons technische- en ons creatieve videoteam maken op basis van al jouw wensen een template voor de dynamische video advertentie.
  • VIDEO'S RENDEREN

    Op basis van het template worden er video's gecreëerd voor verschillende doelgroepen. Hierin worden de dynamische velden opgenomen die voor je campagne zijn vastgesteld.
  • IMPORTEREN

    De video's worden via een API doorgestuurd naar het advertentieplatform. Vanaf daar worden ze uitgeserveerd.

INTEGRATIES

Affectivity maakt het mogelijk om automatisch video advertenties te renderen voor platformen zoals Facebook, YouTube, Snapchat en Google Ads. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van eigen media. Meer informatie

TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN

Benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden van dynamische advertenties? Hieronder noemen we verschillende manieren waarop je dynamische video content in kan zetten. Heb je zelf andere ideeën, daag ons gerust uit!

RELEVANTE VIDEO ADS

Dynamische video advertenties zorgen voor extra relevantie door een speciale versie voor je doelgroep.

DYNAMISCHE REMARKETING

Breng een specifiek bekeken product opnieuw in beeld bij je klant. Dit zorgt voor een hogere ROI.

DYNAMISCHE PRODUCTVIDEO'S

Toon automatisch productvideo's op basis van al jouw producten.

MAKKELIJKE TAALMANAGEMENT

Vertalingen en verschillende talen worden automatisch verwerkt in de video voor de specifieke markt.

MEER WETEN?

Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder! Neem contact op