Dynamische video advertenties

Gepersonaliseerde video advertenties, online, verwerkt in real-time toegespitst op jouw publiek. Affectivity biedt dit alles en meer. Onze systemen en experts op het gebied van online video advertenties zullen helpen met het opzetten en uitvoeren van een dynamische gepersonaliseerde marketing campagne. We bieden een full service oplossing met een persoonlijke benadering. Van het leveren van content, het opnemen en verwerken van de video tot de technologie van ons geautomatiseerde systeem en plaatsing van de advertenties. Wij kunnen alles uit handen nemen.

Bereik uw doelgroep persoonlijk

Dynamische video advertenties bieden de mogelijkheid om een specifieke focus te leggen op een bepaalde doelgroep zonder dat er een groot aantal video’s handmatig hoeven te worden aangepast. Er is enkel wat data nodig van de desbetreffende groepen, en het systeem van Affectivity zorgt voor de rest. Onze systemen zijn in staat om advertenties te maken voor bijvoorbeeld specifieke stadsbeelden, specifieke producten, verschillende locaties en meer.

Persoonlijke advertenties

Persoonlijk toegespitste video advertenties kunnen ontworpen worden naar wens. Of je nu een specifiek product opnieuw in beeld wilt brengen waar de klant interesse in heeft getoond, of gebruik wilt maken van iemands naam en details in een video, Affectivity maakt het mogelijk.

Dynamische remarketing

Remarketing campagnes zijn zonder twijfel de beste types van campagnes voor en hoge ROI. Deze remarketing kan specifiek voor product en klant gemaakt worden voor een ROI boost. Video’s met een focus op een specifiek product zullen worden verwerkt voor een specifieke klant, allemaal automatisch! Het is bijna magie.

Dynamische productvideo's

Affectivity’s systemen geven de mogelijkheid om een volledige lijst te importeren van al jouw producten. Het systeem zal automatisch video’s renderen aan de hand van deze lijst om aan specifieke klanten te tonen via dynamische video advertenties en productvideo’s.

Makkelijke taalmanagement

Affectivity maakt het mogelijk om video advertenties wereldwijd te verzenden met hetzelfde gemak als een nationale campagne. Vertalingen en verschillende talen worden automatisch verwerkt in de video voor de specifieke markt waar de campagne van start gaat. Geen handmatige edits per video of product nodig!

Hoe het werkt

Hoe Affectivity's systemen hun werk doen

1. Verzamelen data

Wij verzamelen data op verschillende manieren (in samenspraak met de klant).

2. Creatie van video template

Ons creatieve en technische video team maken  op basis van al uw wensen een template voor de dynamische video.

3. Importeren in advertenties

De template wordt automatisch gevuld met de dynamische content en word automatisch, in bijvoorbeeld AdWords geplaatst.

Dynamische video advertenties

Affectivity zorgt met een full-service oplossing voor dynamische video advertenties. Onze systemen en experts op het gebied van online video advertenties produceren dynamische video’s. De systemen zullen deze in real-time verwerken om uw doelgroep van hun sokken te blazen. Of je nu advertenties maakt voor veel verschillende doelgroepen, persoonlijke commercials, taal management wilt toepassen of een remarketing campagne van start wilt laten gaan, Affectivity helpt je!

 

De kracht van dynamische video advertenties is de personal touch die je kan geven aan je campagne. Een persoonlijk gerichte video campagne zal eerder in een conversie resulteren. Het is echter niet makkelijk om voor ieder persoon en ieder product handmatig een video te maken. Hier komt Affectivity dus met een oplossing! Onze servers zullen de advertenties maken, gebaseerd op voorkeuren, interesses of specifieke producten. Deze video’s worden in real-time verwerkt en weergegeven worden op de tijdlijn van de geïnteresseerden.

 

Uw potentiële klanten zullen de producten, in beweging, zien waar ze kortgeleden nog naar op zoek waren. Een video, gemaakt specifiek voor hen! Houd in het achterhoofd dat dit alles automatisch plaatsvindt met behulp van onze servers, gevoed door data. Een persoonlijke dynamische advertentie kan worden gemaakt in een paar seconden tot een paar minuten!

Wat kunnen we voor U betekenen?

Affectivity
onderdeel van LiveWall Group
Sint Josephstraat 133, 5017 GG
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden