Het Affectivity platform voor dynamische video

Het Affectivity platform maakt gebruik van data en video creatives om zo persoonlijke en dynamische video content te creëren. We combineren jouw data en creëren zo een nieuwe laag in de creatieve video’s om zo een persoonlijke ervaring teweeg te brengen. Het platform is in staat om verschillende data bronnen uit te lezen, of er kan gebruik gemaakt worden van de API.

Verschillende data bronnen

Het Affectivity systeem gebruikt verschillende databronnen. We kunnen gebruik maken van je database, afbeeldingen map of content van 3e partijen om zo een personalisatie teweeg te brengen.

API

Onze API geeft de mogelijkheid om video’s te renderen met onze systemen terwijl je gebruik maakt van jouw eigen platform. Je kan de content die de placeholders zal gaan vervangen makkelijke uploaden. Het is zelfs mogelijk om je eigen applicatie als trigger te gebruiken voor het creëren van video’s.

Integratie met data

We integreren de output met verschillende bronnen van 3e partijen. Hieronder valt o.a. Facebook, Youtube, product feeds en adwords. Uiteraard is het gebruik maken van je eigen media ook mogelijk!

Contact

Affectivity
onderdeel van LiveWall Group
Stationsstraat 5, 5038 EA
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden