Een persoonlijke video, speciaal voor jou Neem contact op

Randstad

Personal Invite

Randstad 55 Jaar

Voor het 55-jarig jubileum van Randstad ontwikkelde Affectivity persoonlijke aftermovies voor alle medewerkers. Na een groot feest op 26 locaties wereldwijd, maakten bezoekers een eigen aftermovie met hun favoriete foto’s uit de online Photo Gallery.

Na afloop van het event kreeg elke bezoeker de zelf samengestelde persoonlijke aftermovie toegestuurd, waarin zij nogmaals bedankt werden voor hun tomeloze inzet.

Randstad 55 
Hoe inspireer je 29.000 medewerkers wereldwijd om merkambassadeur te zijn, hoe verhoog je bedrijfstrots en beperk je verloop? Het hart van de jubileum-campagne was het Route 55 concept dat tot uiting kwam via een online platform, een mobile app en 26 events.

Randstad
Frits Goldschmeding, oprichter van Randstad, bracht in 1960 zijn allereerste uitzendkracht achter op de fiets naar haar werk. Zo zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat zij precies wist waar haar nieuwe werkplek was én dat zij hier op tijd aan zou komen. Of je nu op zoek bent naar een baan, of naar die éne nieuwe medewerker. Randstad wil weten wie je bent en wat je drijfveren zijn.

MEER WETEN?

Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder! Neem contact op