Een persoonlijke video, speciaal voor jou Neem contact op

Zadkine

Persoonlijke Wervingsvideo

Open dagen

Een gepersonaliseerde videoboodschap die je ontvangt na het bijwonen van een open dag van Zadkine. Na het zien van deze video, waarin je tot drie keer je naam voorbij ziet komen, zijn al je twijfels weg en weet je honderd procent zeker dat dit jouw vervolgstap wordt.

Zadkine
Zadkine is een school voor middelbaar beroepsonderwijs, gevestigd in Rotterdam. Zadkine leidt vakmensen op en bereidt studenten voor op een zelfstandige, actieve en perspectiefrijke positie in de maatschappij. 

Gepersonaliseerde video
Voor alle potentiële studenten die aanwezig zijn op een van de open dagen van Zadkine heeft Affectivity een gepersonaliseerde animatievideo ontwikkeld. Naast animatie komt ook de stop motion techniek, waarbij er frame voor frame een filmpje wordt gemaakt, in de video naar voren. Deze video bevat drie dynamische elementen waarin de naam van de potentiële student geplaatst wordt. Het doel van deze video is om potentiële studenten te overtuigen om hun vervolgstap bij Zadkine te zetten. 

De kracht van een persoonlijke video
Tegenwoordig is een video een van de sterkste manieren om een boodschap over te brengen. Bij een gepersonaliseerde video wordt er persoonlijke informatie van de kijker verwerkt in de video. Door een persoonlijk element toe te voegen worden video’s nog leuker, relevanter en komt de boodschap écht binnen. 

MEER WETEN?

Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder! Neem contact op