Een persoonlijke video, speciaal voor jou

Blijf relevant in een wereld overladen met video content. Onze oplossingen combineren persoonlijke details en creativiteit om de meest relevante video content te creëren. Dit is de perfecte manier om aandacht en engagement te verkrijgen, en te converteren met leads of sales. It is time to get personal!

Customer relationship management

Affectivity biedt een unieke manier om klantrelatie management aan te vliegen. Met gepersonaliseerde video’s, gelinkt en gericht op jouw klanten verhoog je de interactie tussen klanten en jouw merk. Het is een nieuwe manier van het managen en regelen van de interactie tussen je huidige of potentiële doelgroep. De video’s worden automatisch verstuurd in een mum van tijd. Neem contact met ons op voor een goed gesprek en advies over welke opties voor jou het beste zullen werken.

Loyaliteit aan jouw merk

Blijf in contact met je klanten door middel van persoonlijke video’s. Het is de perfecte manier om op te vallen tussen je concurrentie met een nog nooit eerder geziene wow-factor.

Evenementen

Nodig je gasten uit door middel van een persoonlijke video, niets draagt méér bij aan de engagement! Ben voordat het evenement begint al in contact en onder de aandacht van de bezoekers. Het is niet alleen de perfecte manier om details te communiceren, maar ook om onder de aandacht te komen bij geïnteresseerden. Verzamel video’s en foto’s tijdens het event en bedank de gasten voor hun aanwezigheid met een gepersonaliseerde aftermovie, uiteraard met hun eigen foto’s en video’s hierin verwerkt. Dankzij Affectivity ben je voor, tijdens en na het evenement in contact met je bezoekers en creëer je de ultieme evenement ervaring! Wie wil dit nou niet?! 

Branded campagne video’s

Onze tool maakt het voor de gebruiker mogelijk om data zelf te uploaden. Onze experts gaan hiermee aan de slag om een template te maken voor de meest deelbare en persoonlijke video’s. Deze worden dan automatisch verwerkt en bieden de perfecte manier om jouw klanten om te toveren tot brand ambassadeurs.

Een warm welkom

Geef een nieuwe cliënt een gevoel van warmte en laat hem/haar waardevol voelen met behulp van een persoonlijke video. Trek je doelgroep aan en zorg voor engagement door persoonlijke details in de video te verwerken en maak je publiek zo onderdeel van het verhaal. Het zorgt voor een krachtige eerste indruk en helpt bij het opbouwen van een 1 op 1 relatie met iedere nieuwe klant.

Contact

Ons verhaal

Dankzij onze oplossing is het mogelijk om individuele persoonlijke data te importeren in een gepersonaliseerd video format. Op deze manier is het mogelijk om niet slechts 1 video per keer te maken, maar honderden duizenden unieke spraakmakende video’s te maken in bulk of in real time. Het is bewezen dat deze methode een gigantisch effect heeft op customer engagement en customer experience. Het wordt dus hoog tijd om persoonlijke video’s te gaan maken!

 

Om een video te personaliseren gebruiken we informatie zoals bijvoorbeeld de CRM of DMP systeem, zoals iemands naam, leeftijd en geboorteplaats. Maar ook contextuele data zoals het weer, de datum, de locatie of de tijd kunnen we mee laten spelen. Onze gepersonaliseerde video’s hoeven niet te voldoen aan een specifiek video template maar kunnen in samenwerking met de klant gemaakt worden. We bieden een full-service oplossing aan waarbij we creativiteit en technische kennis combineren. Hierbij kunnen we ook de content bieden, de video’s schieten, monteren en editen. Onze digitale marketeers meten nauwkeurig hoe goed uw video heeft gewerkt en gebruiken deze data in hun iteraties en voor verbeteringen. Dit alles om ervoor te zorgen dat het beste resultaat bereikt wordt!

Wat kunnen we voor U betekenen?

Affectivity
onderdeel van LiveWall Group
Sint Josephstraat 133, 5017 GG
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden