Dynamische video creatie

Wij maken persoonlijke en relevante video’s. Niet met de hand, maar gebaseerd op persoonlijke data van uw doelgroep. Doe mee met de online marketing revolutie en word persoonlijk en relevant!

Bekijk de mogelijkheden

Dynamische video advertenties

Haal nu het meeste uit jouw video advertenties met Affectivity; De evolutionaire manier van video marketing. Ons platform en full service oplossing biedt de mogelijkheid om dynamische en gepersonaliseerde video advertenties te genereren, gericht op een specifieke doelgroep in real-time. Wij renderen duizenden video’s voor uw doelgroep, die allemaal gepersonaliseerd zijn. We personaliseren deze content gebaseerd op persoonlijke details zoals iemands leeftijd, geslacht, of product bestanden en generieke data zoals locatie, het weer en de tijd. Iedere vorm van informatie is bruikbaar!

Lees Meer

Gepersonaliseerde video

Affectivity geeft jou de mogelijkheid om de meest persoonlijke video’s te maken voor jouw campagnes. We combineren technologie, data en creativiteit om op die manier de meest relevante en deelbare video’s te produceren. Affectivity biedt een full service oplossing zodat we samen het beste resultaat behalen en waarbij wij u ondersteunen van a tot z. Kom in contact met jouw cliënten en gebruikers op de meest persoonlijke en leuke manier door gebruik te maken van een persoonlijke benadering met behulp van iemands naam of foto. Ons in-house team staat klaar om de meest succesvolle en gepersonaliseerde video campagnes ooit op te zetten, allemaal speciaal voor jou!

Lees Meer

Eindeloze toepassingsmogelijkheden

Loyaliteit verhogen

Val op tussen je concurrenten en verbind met je publiek op persoonlijk niveau!

Remarketing voor e-commerce

 Zorg dat jouw potentiele klant jouw awesome deals nooit zal vergeten!

Product video voor webshops

Maak met gemak honderden productvideo’s in één keer!

Time/location based content

Render video’s voor tijd en locatie specifieke doelstellingen automatisch, makkelijk en snel!

Klantenservice en betrokkenheid

Real-time support en een full service oplossing van een professioneel team!

Taal Management

Manage makkelijk je talen binnen je campagnes. Zet met gemak wereldwijde campagnes op!

Waar wij in geloven

Een video is een van de sterkste manieren om een boodschap over te brengen.  Door de alsmaar toenemende online content massa wordt het alleen steeds lastiger om je doelgroep op een effectieve manier te benaderen en bereiken. Gelukkig zorgen innovaties voor nieuwe video mogelijkheden en zorgen dynamische video's en personalisatie voor maximale conversie.

Door data, technologie en creativiteit samen te laten komen, creëren we de meest dynamische advertenties   personal video's en gepersonaliseerde aftermovies. De betrokkenheid en persoonlijke touch zorgen ervoor dat een boodschap écht binnenkomt. Ontdek wat dynamische video advertenties kunnen doen, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

 

Contact

Affectivity Cases

 

Door middel van persoonlijke video marketing zorgen wij voor inspiratie, beweging en dat een boodschap écht binnen komt. Onze video's zijn al door heel veel merken, events en bedrijven ingezet. Laat je inspireren!

 

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Affectivity
onderdeel van LiveWall Group
Stationsstraat 5, 5038 EA
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden